K's birthday!

2009-08-28 @ 05:42:15 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Idag är det K's födelsedag! Det är därför jag har tid att blogga nu. Jag har varit hemma ikväll för middag och presentöppning etc. Det är ju inte superofta som jag är hemma på kvällarna så det känns skönt. Jag har dock världens kaffemigrän nu. Har inte druckit kaffe på hela dagen!

 På dagen åkte vi till Chuck. E Cheese.
Söt och glad födelsedagstjej!


K och jag!


Spillevink!




Presentöppning på kvällen

"Resan har pågått i 185 dagar"

2009-08-27 @ 07:23:26 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Galet att halva veckan redan har gått! Jag har hunnit med ganska mycket. I måndags åkte jag downtown och träffade Sara (den svenska, inte tyska) och köpte present till K som fyller 9 i morgon. Tisdagen var en bra jobbdag. Jag och Chinatsu hade playdate. Alltid lika kul att hänga hemma hos de barn som hon tar hand om eftersom deras mamma är svensk. Så allt känns väldigt svenskt och hemma där. Det var skönt med playdate eftersom jag hade ont i huvudet hela dagen. Det blev i alla fall lite bättre när jag slutade. Tog en dusch och åkte till Madde och åt kanelbulle, drack kaffe och "hjälpte" henne att packa. Känns jättetrist att hon åker hem om mindre än en och en halv vecka nu. Usch! Idag var jag hemma och åt middag hos Sarah (tyska) med hennes värdfamilj. De hade lagat spaghetti och köttfärsås. Jättegott! Vi satt ute på deras trappa och kollade på solnedgången och planerade för vilka klasser vi ska ta nu i höst. Känner mig väldigt inspirerad till det jag ska läsa. Blir någon av två olika skrivarkurser, en spanskakurs och kanske en gitarrkurs. Det du pappa, då kan vi spela ihop på söndagmornarna sen. Haha!

I morgon är det som sagt K's födelsedag och jag och Chinatsu ska ta barnen till Chuck E. Cheese som är ett stort ställe där man kan spela videogames, testa simulator osv. På kvällen ska jag såklart vara hemma och äta middag med dem. På fredag ska K ta med sina kompisar och titta på horse race och hon bjöd med mig så självklart sa jag att jag ville följa med. Och vips, sen är det helg igen! Tjohooo.

Wilma semestrade på västkusten i helgen

2009-08-24 @ 10:20:41 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

U district, Tacos, Mama Mia, Scrapbooking

2009-08-24 @ 09:14:11 • Kommentarer (4)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

I fredags var jag som sagt ledig. Jag pratade i webcam med hela familjen: mamma, pappa, Emma och Wilma på morgonen. Sen fixade jag lite i mitt rum innan jag tog bilen till U district för smoothie och Veckorevyn-läsning plus lite shopping.

Redo!

 
På kvällen blev det en riktigt "svensk" kväll hemma hos mig med Martina och Madde. Vi åt tacos (på riktigt hemmavis), rabarberpaj och godis och kollade på Mama Mia. Mycket mysigt!






Martina sov över här och på lördagen tog vi bussen till henne. I väntan på bussen.



Den obligatoriska kaffen på Starbucks!



Resten av helgen har bestått av Scrapbooking!


Torsdag bestående av The Zoo, beach och Sounders Game!

2009-08-21 @ 08:57:42 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Det har varit en stressig, men mycket bra torsdag! Vid 10-tiden hämtade vi upp Chinatsu och de två flickorna som hon tar hand om och så begav vi oss till The Zoo!








Vi åkte en sväng till en strand och sen åkte vi hem. Jag fixade mig snabbt och tog en promenad till metron. Det var nämligen Helen's födelsedag idag och hennes värdfamilj hade bjudit henne och en vän på att se en Sounders Game! Det var väldigt, väldigt mäktigt! En liten besvikelse att Ljungberg var sjuk och inte spelade ikväll, men det var grymt ändå (även fast vi förlorade med 1-0). 35 000 åskådare var det i publiken!

I väntan på metron. Har sovit 5-6 timmar varje natt denna vecka. Det börjar synas, haha!








Idag fick jag även paket från Sverige! Världens bästa mamma gjorde min dag med Veckorevyn, nya Wallanderfilmen, en bok av Anna Jansson och ett fint kort.

I morgon är jag helt otippat ledig. Underbart!

Pete Yorn

2009-08-21 @ 08:37:30 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Konserten igår var grym!







The time travelers wife, hemsk onsdag, Pete Yorn ikväll

2009-08-20 @ 02:45:41 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Igår på dagen bjöd Chinatsu in oss för lite födelsedagskalas. Mycket bra jobbdag. Även fast vi hade sammanlagt 7 barn att ta hand om funkade det bra. Mycket roligare när man är fler. Det blev pizza, glass, tårta och slip and slide.

På dagen var jag och mina värdbarn på en bokaffär där man kan lämna in böcker och få poäng och välja ut en ny bok. Hittade dessa! Reagerade först inte ens för denna ordboken är så sjukt välbekant. Bra band om man vill lära sig prata svenska!





Himla fin utsikt familjen som Chinatsu jobbar åt har. Men så är ju mamman svensk också! ;)


Igår var jag, Martina, Helen och den nya svenska tjejen, Lina, på The Time Travelers Wife. Den måste ni se! Kanske inte en av de absolut bästa som jag sett, men absolut väldigt sevärd. Mamma och pappa - ni skulle nog gilla den!

Men innan dess, mina damer och herrar (eller jag kanske borde skriva "min kära moder) köpte sig Sofia Linnea Eriksson ett par jeans! Jajamensan, ni hörde rätt! För er som inte vet slutade jag med jeans i typ tvåan har jag för mig. Har alltså inte haft jeans på cirka tre år och nu har jag alltså köpt ett par! Jag är supernöjd. Lämnade tillbaka ett par jeansshorts på Urban Outfitters som jag ångrade att jag köpte eftersom jag tyckte de var lite väl dyra. De hade även tagit för mycket betalt för en kjol så med den mellanskillnaden plus vad shortsen kostade fick jag tillbaka 70 dollar! Ångrar lite att jag lämnade tillbaka shortsen för de hade råkat ta 19 dollar för lite betalt för dem så jag hade kunnat behålla dem. Men jag hittade i alla fall ett par Levis-jeans på rea (39 dollar) och så köpte jag en svart basker på rea (9 dollar).

Idag har varit en hemsk dag. Vaknade upp med migrän. Lite pms och hemlängtan på det gjorde inte saken bättre. Var nog inte den bästa au pairen denna förmiddag, men mina värdbarn hade väldigt bra förståelse. De minns nog alltför väl eftermiddagen då jag spydde för att jag hade så ont i huvudet. Efter deras simklass åkte vi till starbucks och efter en coffe/peppermint frappuccino kände jag mig lite bättre. Jag fick lite dåligt samvete för förmiddagen så vi gjorde isglass av lemonad och björnbär när vi kom hem.

Nu måste jag snart börja sminka mig. Ikväll ska jag se Pete Yorn downtown! Hoppas jag kommer in för igår var jag klantig nog att tappa biljetten som Madde hade skrivit ut åt mig. Har skrivit ut en ny så hoppas ingen har hittat min och försöker gå in på den. Det visar sig.

Wilma, Wille, Willis, Joffan, Joffe, Lilla W, Willevill, Willbo

2009-08-18 @ 08:54:46 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Mamma och pappa skickade mail med bilder på Wilma i helgen. Saknar denna myshunden så jag skulle kunna sätta mig på planet i morgon och åka hem bara för att gå gosa med henne igen.





Klappa händerna när du är riktigt glad 'klapp klapp'

2009-08-18 @ 08:43:34 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Ännu en händelserik helg har passerat. Även fast vi har haft jättekul är det två känslor som har dominerat för mig: frustration och besvikelse. Det berodde på att min värdfamilj skulle resa bort denna vecka och jag skulle vara ledig. Detta hade varit bestämt länge och jag såg jättemycket fram emot denna veckan. Måndag och tisdag skulle jag åka och bo hos Martina i Sammamish. På fredah kväll får jag dock ett sms av min värdmamma där hon skriver att de inte kommer åka och att jag måste jobba 8 till 5 hela veckan. Kändes jättejobbigt eftersom jag har räknat ner så länge till att få vara ledig en vecka. Jaja, förutom det så har det varit en lika bra helg som alltid här!

I fredags träffade jag Madde, Martina och Helen i Seattle Center. Vi skulle kolla på en gratiskonsert, men missade bandet så vi käkade lite pizza och åkte sen hem till Helen där även Claudia och Daniel joinade. Vi badade hot tub och åt chips, lösviktsgodis (jajamensan, det hittade vi på ett Safeway), jell-o och blåbär. Jag, Madde och Daniel var till och med tillräckligt modiga för att ta ett dopp i Puget Sound. Det var kallt, men inte så kallt som jag trodde att det skulle vara.







Martina sov över hos mig så på lördagen åkte vi till Southcenter och shoppade lite på Forever 21. Fast jag köpte bara ett armband! Riktigt stolt är jag, haha. Sen åt vi äcklig, dyr pasta som gjorde oss riktigt besvikna. Det var ost i pastakuddar och sen en ostsås med riven ost på. Höll på att spy. Jag hittade även till Ikea bara på känn! Det ni, det hade inte den "gamla" Sofian kunnat. Ni kanske minns henne, bruden med noll lokalsinne? Jag är inte hon länge i alla fall, haha. På Ikea köpte jag ett nytt hallonrött påslakan och örngott och självklart en Marabou!




På kvällen kom Madde över och vi tre gick ut och åt middag på ett mexikanskt ställe. Efter inhandlande av snacks åkte vi hem till mig och tittade på Nic and Nora's infinite playliste. Den var bra!

Martina gjorde en superfin fläta på mig



Båda två sov över hos mig. På söndagen var vi uppe relativt tidigt. Vi var i alla fall downtown redan vid 11 så vi köpte smoothie och sen mötte vi upp en ny svensk au pair och gick på The Underground Tour. Det var väldigt intressant! Det var en guidad tur genom de gamla gatorna i Seattle som ligger under de gatorna som vi går på idag. Det var en jättestor brand här för cirka 100 år sen som förstörde hela staden. Seattle ligger ju nära vatttnet och hade haft problem med högvatten tidigare så därför bestämde sig staten för att de skulle höja alla gatorna när de nu ändå var tvungna att bygga om allt. Detta tog dock lite tid så de som bodde här bestämde sig att bygga om sina hus på samma grund som deras gamla hus hade stått. innan branden. Ägaren till byggnaden ägde även trottoaren utanför sin byggnad så när staten väl höjde gatorna var trottoaren upp till 10 meter lägre än själva gatan. De fick klättra på stegar mellan gatorna och många trillade ner och dog. Senare bestämdes det att trottoarena skulle byggas upp till samma nivå som gatorna. Men de gamla gatorna finns bevarade under de nuvarande gatorna! Vi kunde se gamla affärer och sådant som blev uppbyggt efter branden. Mycket intressant tour!










vi mötte sen upp ytterligare en ny svensk tjej, Lina. Shoppade en kofta på Urban Outfitters, en till kofta, svart jacka, svart scarf och armband på H&M. Jag och Martina avslutade helgen med att köpa en stor påse körsbär och lägga oss i en park och prata om allt och inget. Under omständigheterna en mycket bra helg! Och jag är sjukt glad för att sommaren verkar vara tillbaka!








Idag har jag och Madde varit på Costco och framkallat massa bilder. Så nu har jag alla bilder från au pair-skolan i New York och D.C-tiden framkallade. I helgen ska vi nämligen scrapbooka! Måste erkänna att jag även var inne på H&M nu ikväll 10 minuter innan de stängde och köpe en kofta som jag hade lagt undan från igår. På utvägen hittade jag en ursnygg, svart paljettjacka som jag måste checka in i morgon. Jag har otroligt svårt med pengar just nu. Jag VILL spara, jag vet bara inte hur jag ska lära mig själv att säga NEJ till saker och ting.

Nu sitter jag och väntar på att ha skype-date med min kära kusin Sarah! Ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa upp i sängen nu tror jag så jag är redo att prata när hon kommer till datorn.

Weekend again!

2009-08-15 @ 02:33:30 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Om 30 minuter slutar jag och tar helg. Känns riktigt, riktigt skönt och något jag verkligen behöver! Jag har i och för sig praktiskt taget redan helg eftersom mina värdbarn kollar på film och den kommer inte vara slut förrän 6 då min värdmamma kommer hem. Jag har precis ätit en riktigt äcklig middag som jag komponerade ihop själv, haha. Den bestod av youghurt med en liten syltklick i, skivad banan, cranberries och nötter. I början var det gott, men sen blev det bara sliskigt. Sylten förstörde. Jaja, så kan det gå. Nu ska jag passa på att sminka mig lite. Kvart över sju ska jag nämligen hämta upp Helen och Martina downtown. Sen ska vi möta Madde vid Seattle Center för att kolla in ett band som spelar gratis. Efter det är planen att åka hem till Helen och bada i hennes hot tub!

Idag vaknade jag av mms från världens bästa voffsing WIlma som var ute och fikade och promenerade i Wadköping.

Nej, nu måste jag rusa.

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?

2009-08-13 @ 20:33:59 • Kommentarer (2)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jag sitter här och lyssnar på Håkan Hellström (som vanligt typ) och unnar mig en liten Delicato-boll. Mums! (Även fast det är "no added sugar"). Det här är bästa tiden på dagen! Skjutsade barnen till deras camp vid 9 och nu är jag ledig fram till 11.45 då jag ska hämta upp den minsta igen. Jag har tvättat (eller ja, jag håller på) och skypat med mami för att prata framtidsplaner! Mysigt! Nu är det bara ungefär 6 veckor kvar tills jag åker till NYC och träffar mamma och pappa. Lycka!

Jag vet att det på bloggen måste se ut som jag längtar hem varje sekund ibland. Det gör jag inte. Jag är jättetacksam för att jag får leva här i Seattle och för alla vänner jag har här. Men hemlängtan går upp och ner. Denna veckan har jag helt enkelt saknat allt och alla där hemma lite extra mycket. Det är inte depressions-saknad utan mer ser-väldigt-väldigt-mycket-fram-emot-när-jag-kommer-hem-längtan. Ser ni skillnaden?

Nu bakar mamma kakor hemma i Sverige. Det är då jag känner att jag vill hem. Hem till det där mysiga. Till MIN familj, MITT hus, MITT rum, MIN stad. Jag ser väldigt mycket fram emot allt det.



It may be long to get me there
It feels like I've been everywhere
But someday I'll be coming home
Round and round the world will spin
Oh, the circle never ends
So you know that I'll be coming home

Harry Potter igår var förövrigt bra! Trots att jag tappade ut hela min cola så fort vi satte oss. Tog en liten, men liten här är ju stor gånger tre om man jämför med Sverige så det var mycket cola på det golvet.

Läskig morgon som förmodligen blir en bra kväll

2009-08-12 @ 18:39:39 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat mitt yngsta värdbarn till hennes camp. Mitt äldsta värdbarn var nämligen jättejobbig denna morgon. Argumenterade massa med sin yngre syster och var otrevlig och skrek. Min värdpappa var hemma och försökte lösa det hela på ett diplomatiskt sätt. Men när hon gjorde om allting igen efter ett tag blev han skogstokig. Var rätt läskigt faktiskt. Skrik och smäll i dörrar som aldrig förr. Så jag fixade med mitt yngsta värdbarn och sen frågade jag om jag skulle ta henne och skjutsa henne utan min stora för vi var redan sena. Så fick det bli. Frågade henne om hon var rädd och hon sa att hon var lite rädd och frågade om jag skulle hämta upp henne efter campet sen. Ja sa att jag skulle det och hon sa att det gjorde henne glad. "För jag älskar dig Sofia" sa hon. Hon är så söt, min lilla skrutt. Igår bestämde jag även med min stora tjej att vi ska ha lite mer tid bara hon och jag. Så vi ska åka iväg någon dag och åka skridskor på en innomhusrink som är öppet året runt.

Helen (den nya norska tjejen) har fått mig att bli helt frälst på ett norskt band. Kan helt enkelt inte sluta lyssna! De spelar här i Seattle i morgon och det är GRATIS och allt. Men sen kommer det som alltid gör mig så fruktansvärt frustrerad! 21 and over. Jag HATAR HATAR HATAR det!




Men det ser ut som att det blir en bra vecka ändå. Jag kan inte fatta att det redan är onsdag! Ikväll ska jag se Harry Potter på bio med Martina och Helen. I morgon blir det nog bio igen (Bruno) med Madde och kanadensarna. Jag är jättesugen på Neighbors (gayklubben med elektromusik) på fredag så ska försöka tagga lite fler folk till det.

"Resan har pågått i 170 dagar"

2009-08-12 @ 04:15:53 • Kommentarer (2)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Så står det på resdagboken nu.

Igår tog jag bussarna till Queen Anne och åt sushi med Madde. Sen gick vi till ett jättemysigt ställe och drack te och kaffe. Mycket bra kväll.

Idag har varit en riktig prata-med-Sverige-dag. När mina värdbarn var på camp pratade jag i en timme och 35 minuter med min älskade Natalie Gunnarsson som jag inte pratat (på riktigt) med sen jag åkte. Det flöt på lika bra som de alltid gör med oss. När vi gick på gymnasiet kunde vi prata i telefon 4-5 timmar på nätterna om allt och inget. Vi har liksom ALLTID något att prata om. Superskönt att höra lite om allt som händer i Örebro också.

Sen pratade jag en liten stund med mami. Vid lunchtid blev det en timme med Ems.

Idag bestämde jag att jag måste vara hemma ikväll. Både eftersom jag inte kan strö mer pengar runt mig, men framförallt för att jag inte kan vara ute varenda kväll. Jag måste helt enkelt lära mig att koppla av och ta det lugnt.

Det är stora beslut som håller på att tas just nu. Och jag är väl ungefär 95 % säker på hur jag kommer lösa detta. Det blir bra! Jag känner mig väldigt hoppfull just nu.

Nehej, nu ska jag fortsätta kolla på Svenska dialektmysterier med Fredrik Lindström.

So long








Hemlängtan

2009-08-10 @ 19:28:55 • Kommentarer (0)PermalinkAllmäntTrackbacks ()



JAG SAKNAR ER!

Restaurangmys, Ikea, filmkväll, utebio, Rockband, kanot, shopping

2009-08-10 @ 06:02:30 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Nu är det söndag kväll och jag kopplar av efter veckan och helgen med Den bästa sommaren och Marabou. Jag försöker komma på vad jag gjorde i veckan, men det står helt still. Har inte tagit så mycket kort denna vecka, vilket gör att jag inte kan kolla tillbaka för att komma ihåg vad jag har gjort, haha. I tisdags var i alla fall jag och Martina downtown och åt middag på ett jättemysigt seafood-ställe. Överkomliga priser också så det gillades! I torsdags träffade jag Martina och Sarah downtown, men sen är det stopp i huvudet. Kanske var så att jag helt enkelt inte gjorde något på måndagen och onsdagen. Jag kommer helt enkelt inte ihåg.

Sarah och jag på Starbucks


På fredagen slutade jag tidigt, vilket Madde gjorde också! Så vi träffades på Southcenter (gigantiskt köpcentrum nära mig) där vi drack smoothie och juice och kikade runt lite i alla affärer. Sen körde vi en lång stund och letade efter Ikea. Vi körde i varsin bil, men det var som att vi var i samma för vi pratade i mobilen under hela turen. Till slut hittade vi fram och åt svenska köttbullar till middag. Jag köpte två marabou och delicatobollar. Mums! Köpte även ett nytt drying rack (sånt som man hänger upp tvätt på för att torka) efter det andra jag har fått har gått sönder plus färgar av sig på kläderna.

Efter att jag hade lämpat av alla grejer i huset och fixat till mig lite åkte jag downtown och hämtade upp Madde. Vi handlade lite smått och gott på Safeway innan vi åkte hem till kanadensarna. Madde bakade en gudomlig blåbärspaj och sen hade vi filmkväll med Rich och Phil. Två riktigt märkliga filmer blev det och jag höll på att smälla av när jag kommer på att huvudrollsinnehavaren i en av filmerna såg ut precis som Lasse Berghagen, hehe.

På lördagen jobbade jag mellan 1 och 4. Jag och Z åkte till Museum of flight. Det hade pappa gillat! Vi lekte mest att vi var på resa mellan Sverige, Skottland och Seatle. Sen var vi plötsligt i fängelse och var tvungna att rymma från vakterna. Z hade sett en hemlös utan ben så hon fick mig att leka att mitt ben var avhugget, haha.

Efter jobbet åkte jag downtown och träffade en norsk tjej, Helen, som kom hit i torsdags! Vi åt sushi på Westlake och väntade in Martina, Sarah, Madde och Rich. När de kom stuvade vi alla in oss i min bil och så åkte vi på utebio i Fremont. Supermysigt! Massa folk utspridda på filtar och i solstolar. Filmen var Gudfadern och det var väl ingen höjdare tyckte de flesta av oss. Så efter ett tag struntade vi i filmen och åkte hem till kanadensarna och körde rockband. Love it! Jag var sjukt flummig hela kvällen och garvade åt allt och inget. De andra drack vin, men jag körde så kunde inte dricka. Det behövdes dock inte, jag var så sjukt trött att jag var som om jag var full ändå, haha.












Vi åkte hem vid halv tre-tiden. Martina sov över hos mig så på söndagsmorgonen åkte vi till U district och åt brunch med Madde och Rich.





Jag hade au pair-möte vid 1 så efter brunchen åkte jag iväg på det. Vi paddlade kanot! Efter det följde Sarah och Helen med och mötte Martina och så blev det shopping. Jag fyndade en brun, lite längre skinnjacka, en halsduk (för hösten) och en blå tunn satinjacka på second hand. Ska lägga upp bilder på jackan senare tänkte jag. Riktigt nöjd är jag!

Hemmafest på Mercer Island, shopping, Blue Angels

2009-08-04 @ 05:05:47 • Kommentarer (6)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

I fredags var det good bye-party för Cinthya och Pamela hos Cinthya i hennes mansion på Mercer Island. Vi åt god mat och sen var meningen att vi skulle åka jetski! Det dissades dock för en väldigt, väldigt amerikansk hemmafest hos Sean's kompis några kvarter bort. Det är nästan komiskt att amerikanska tjejer typ aldrig pratar med oss. Men det fanns en del trevliga killar att prata med i alla fall.






På lördagen åkte jag downtown för att träffa Martina. Vi shoppade massa på Urban Outfitters och sen bar det av hem till mig. Jag jobbade några timmar och vi åt pannkakor. Martina lagade en sjukt god blåbärspaj. Sen var jag sjukt bitter för att jag inte är 21. Madde och kanadensarna skulle nämligen ut, men unga som vi är fick vi stanna hemma. Surt. Men vi hade det rätt bra ändå med godis och Sunes Jul.





På söndagen fick Martina uppleva hur det är att umgås med tidsoptimisten Sofia, haha. Vi fick springa till bussen, som vi missade, och fick gå vidare till metron. Det är ju supervarmt här så ni kan tänka er hur svettiga vi var. Efter ett byte till en annan buss åkte vi för att möta upp Madde och kanadensarna för att kolla på Blue Angels, en show med 6 stridsplan som gör konster i luften. Efter ett äventyr genom skog och mark kom vi fram till vattnet några minuter efter att showen hade börjat. Vi var helt slut och orkade inte ta oss vidare till Madde och kanadensarna så vi tittade på showen där vi var och sen mötte vi upp de andra på en restaurang.






Riktig cool show var det! Tänkte på pappa hela tiden för han skulle nog verkligen ha velat se detta!

Det var sååå varmt ute. Jag och Martina sökte skydd under ett palmträ.




Efter mat följde vi med killarna till Capitol Hill. Starbucks och mer shopping på Urban Outfitters blev det innan jag, Madde och Martina åkte downtown igen. Vi såg spanska landslaget gå förbi och Martina var supermodig och frågade om de kunde stanna för kort! Jag fattade inte hur stort det var förrän Martina säger att det är det laget som Zlatan spelar i. Vi ska in i veckan och leta efter honom, haha.





Idag har jag haft ont i huvudet och synrubbningar hela dagen så fick säga nej till att åka och träffa Madde, Pamela och Cinthya. Det gillas inte! Istället kollar jag på Kopps (som Martina la över tillsammans med massa annat bra på min dator i helgen!) och försöker koppla av. Jag har fått väldigt svårt för det.