Underbara veckor med Emma

2009-07-10 @ 06:34:21 • Kommentarer (3)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Två underbara veckor har nu passerat! I måndags morse skjutsade jag Emma till flygplatsen och sa hej då. Jag fick nu alltså erfara det som alla har sagt (men som jag själv inte har upplevt), nämligen hur sjukt mycket svårare det är att bli lämnad än att lämna. Det är ju mycket enklare när det är man själv som sätter sig på ett plan och åker iväg än att säga hej då till någon som åker.

Vi har i alla fall haft två helt sanslöst bra veckor bestående av downtown, shopping i mängder, Starbucks, Cheesecake factory, bio (Hangover), Snoqualmie falls, Alki Beach, U district, Pride festival vid Space Needle, Hollywood, Venize Beach, Santa Monica (där de spelade in Baywatch. Hey Mitch!), creepy hostelvärd, massa solande och badande, sönderbrända knäveck, vader och ryggar, fyverkerier och mys på en båt vid 4th of July, extremt mycket skratt, intern humor och citat! Två oförglömliga veckor helt enkelt!

Vi har träffat otroligt många roliga människor under dessa två veckor, men priset går garanterat till gubben på busen hem från downtown i L.A. Det var sent och alla på bussen var trötta, men den här lilla mysgubben gjorde i alla fall att Emma och jag skrattade så mycket så vi höll på att dö. Går inte att beskriva hur rolig han var utan att ni ser kroppspråket.

Mest använda citat under Emmas vistelse här:

"Hey, you got a bird on your head!"
"I need to go to the bathroom anyway..... AAAAAAHHHHHHH!"
"Do you know where rental is?"
"Just go up the hiiiiiiiill"

Bilderna får berätta resten. Kan inte lägga upp från alla dagar, men några får ni ta del av i alla fall.












Alki Beach





















Kommentarer

Postat av: nathan

gud vad härligt ni verkar ha haft det:). Det är när man ser bilder på dig som man verkligen förstår hur mycket man saknar dig <3

2009-07-10 @ 11:40:52

Postat av: Sofia

ja, det var underbart! ååh, saknar dig med!! <3 varje dag!

2009-07-10 @ 17:33:49
URL: http://sofiainusa.blogg.se/

Postat av: Nattiiii

OMG Sofiiii, allt ser så otroligt underbart ut att jag är nära på att ta första bästa planet till dig! Den där bilden på stranden med det lilla gråa huset ser ju preciis ut som i OC! Vädret verkar ju vara på topp varje dag, kan det bli bättre? Idag är solen faktiskt framme här hemma, efter typ en veckas ösregn, sämst!! Njuut av livet där borta! Saknar dig supermycket! Tusen kramar natte! <3

2009-07-13 @ 12:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback