Det är inte mig det är fel på, det är dig.

2009-11-02 @ 08:05:38 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Mina veckodagar denna vecka var rätt händelselösa. Jag jobbade inte måndag, tisdag, onsdag, torsdag eller fredag eftersom jag var sjuk. Istället har jag haft Gossip Girl- och One Tree Hill-maraton nästintill varje dag. Något värt att nämna är ju dock att jag tog beslutet att åka hem tidigare än 23 februari då jag skulle åkt hem! Istället kommer jag att flyga hem om 3 veckor. Flygbiljetten är redan bokad, betald, utskriven och placerad i min resemapp. Beslutet känns otroligt bra. Jag kommer sakna Seattle och alla mina fina och galna vänner här sanslöst mycket och vågar knappt tänka på alla avsked som kommer behöva tas inom en snar framtid. Men samtidigt ser jag så otroligt mycket fram emot att träffa familj, släkt och vänner hemma!

På lördagen skulle jag egentligen ha jobbat, men min värdmamma tog för givet att jag var sjuk och behövde vila. Jag höll på att klättra på väggarna här så jag fixade i ordning mig lite snabbt och bestämde med Helen att vi skulle mötas upp för lite mat på Red Robin i downtown. På metron får jag sms av henne att hon har hittat en fest för kvällen! Några av de andra svenska au pairerna skulle iväg på partaj och vi var välkomna att joina. Jag var rätt säker på att jag skulle dissa festen och åka hem och vila istället. Är fortfarande inte bra från mina sjukdomar (ja, plural). Men efter en gudomlig hamburgare med extra french fries och socialiserande med Helen, Emma och Jacob beslutade jag mig för att hänga med. Vi drog till Walgreens och köpte lite provisoriska utklädnader innan vi blev upphämtade av Nathalie och Amanda. Efter inhandlande av alkohol tog vi oss vidare till Malin där även Linn, Lisa och Nikki befann sig. Jag fick låna en snygg klänning av Emma och smink av Linn och Helen och sen var jag fit for fight. På grund av taxiproblem och magpumpning av husägaren till den festen vi skulle till bestämde vi oss för att dra hem vid 1-snåret. Jag tog metron och sen taxi, som jag fick gratis! Anledningen? Jag var tvungen att sitta ett bra tag och vänta på taxin vid metrostationen och det är ju inte det bästa området så jag satte min svarta scarf över huvudet. Känner mig tryggare då. Taxichauförren var somalier och ville diskutera religion och koranen med mig och jag var med på noterna. Han "respekterade" som han sa att jag hade haft scarfen sådär och därför var det "no charges tonight". Stannade och snicksnackade lite i taxin eftersom han var så snäll (och pratsugen) innan jag gick in och somnade bums.

Här kommer lite snodda bilder från Helens blogg och några egna bilder.

Mina heta polisvänner Helen och Emma!




Jake 'schackbrädet' Clemensson









Idag, söndag, har jag haft möte med min värdmamma och area director. Sen har jag varit downtown och träffat Martina och hennes mamma och lillasyster. Jättetrevligt! Vi åt på Cheesecake Factory (äntligen fick jag min köttfärslimpa som jag drömt så om) och gick runt i affärer. När de åkte hem spenderade jag tid för mig själv med att prova massa klänningar och annat fint. Köpte en kjol, hårband, rouge och rougeborste.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Ja jag längtar tills du kommer hem :-D

Ja, det tycker jag vi ska göra snart :-)



Nej, jag funderar inte på au-pair, vet inte vad jag funderar på. så jävla mycket bajsiga tankar i huvudet hela tiden på vad man ska göra och inte göra..

2009-11-03 @ 22:48:14
URL: http://asterisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback